You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Yeni Eğitim Kampüsleri

Velilerimizden gelen yoğun talepleri de değerlendirerek yeni kampüslerle daha fazla öğrenciyi MEV Koleji'nin nitelikli ve kaliteli eğitimiyle tanıştırmak isteyen Vakfımız, Gaziantep Şahinbey, Mersin Toroslar ve Ankara Gölbaşı'nda yapılması planlanan yeni eğitim kampüslerinin çalışmalarını yürütmektedir.

Millî Eğitim Vakfı geleceğin okullarını yapmak ve eğitim alanında faaliyet göstermek isteyen diğer kurum ve kuruluşlara örnek olmak üzere Gaziantep Şahinbey ve Mersin Toroslar'da ve yeni okullarını yapmak üzere çalışmalara başladı. Açılacak MEV Kolejleri bünyesinde Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi, Fen ve Teknoloji Liseleriyle birlikte çevrenin bütün kesimlerine hitap edebilecek spor salonu, yüzme havuzu, konferans salonu da yer alacak şekilde projelendirme yapılıyor.

Çalışmalarda öğrenci ve öğretmenlerin okulda kaliteli zaman geçirmeleri; fiziksel olanaklardan ve eğitim programlarından yararlandırılmaları önkoşul olarak görülüyor. Ayrıca fiziki tesislerin sadece eğitim verilen binalardan oluşmadığı kişilikleri ve atmosferi olan bir yerleşke olduğu, MEV Kolejinin karakter ve kalitesini yansıtacak şekilde sağlıklı eğitim ortamının kurulmasındaki ve akademik başarısındaki rolü göz önünde tutuluyor. Projelendirmede öğrenci, öğretmen ve velilerin isteyerek gelecekleri MEV Koleji kimliğinin kazandırılması, tanıtılması öngörülüyor. Tesisler bulundukları çevreye kimlik kazandıracakları gibi ülke genelinde de örnek alınacak eserler ve eğitim kurumları olarak faaliyet gösterecek.

MEV Koleji Gaziantep Şahinbey Eğitim Kampüsü Projesi

MEV Koleji Mersin Toroslar Eğitim Kampüsü Projesi